RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Заворушення в Торецьку: стало відомо покарання для призвідників

У місті Торецьк Донецької області проходить суд над організаторами заворушень, які перешкоджали переміщення по місту українських військових.

Про це повідомляє Національна поліція в Донецькій області.

"В результаті рішучих дій поліцейських заворушення вдалося припинити на початковому етапі, правопорядок відновлений, забезпечена безпека людей. Активні учасники заворушень були затримані. Усі вони місцеві жителі у віці від 20 до 61 року. Троє з них вже потрапляли в поле зору поліції", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що порушники притягуються до відповідальності згідно ст. 185 "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця" КУ про адміністративні правопорушення, яка передбачає штраф від 8 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

"Двом організаторам заворушень суд призначив покарання у вигляді виправних і громадських робіт. Судовий розгляд триває", - додали в Нацполиции Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували фото людей, які очолювали в Торецьку натовп, який намагався блокувати переміщення по місту українських солдатів.