RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Скандальна журналістська ДТП під Києвом: постраждалий вказав на головне

Фотокореспондент Максим Левін, який разом із сім'єю став жертвою ДТП з вини директора з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Івана Федорка, розповів, чого він хоче добитися.

Про це Левін написав на своїй сторінці у Facebook.

"Що потрібно, так це тримати на контролі справу з винуватцем ДТП Іваном Федорко. Я був двоє діб фактично без інтернету, тому не відповідав, вибачаюся. Але зараз побачив, як багато вже зроблено для встановлення істини. Не можу перерахувати всіх, хто долучився до справи. Спасибі", — зазначив фотокореспондент.

"Я не бажаю "помсти" або чогось такого. Всяке в житті буває. Ми з Куз взагалі щасливчики — вчора сміялися разом, згадували. Якщо б швидкість була на 10-20 км вище. Якби... Було ще кілька випадків за останні пару років, коли пару секунд — і в нашу сім'ю могла прийти велика біда. Ті, хто знає нас ближче, знають, про що йдеться. Тому ми радіємо з того, що є — всі живі, і добре. Руки, ноги, голови вилікуємо. Машини — то метал", — пише Левін.

"Ми хочемо тільки, щоб винуватця ДТП покарали за злочин. Згідно із законом. Ніяких "сірих схем" і тому подібного. Все по-чесному. Я не знаю, чи допоможе цей випадок у майбутньому попередити щось подібне. Але будемо робити те, що маємо", — додав постраждалий.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилися фото величезного особняка, в якому проживає колишній директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, з чиєї вини сталася ДТП з фотокореспондентом Максимом Левіним і його сім'єю.