RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Росії відреагували на чутки про викрадення авто Саакашвілі

У середу, 6 липня, в Києві викрали броньований Toyota Land Cruiser голови Одеської обласної адміністрації Михайла Саакашвілі вартістю близько 6 млн грн.

Про це повідомляє Страна.ua з посиланням на джерело в Генпрокуратурі.

Як пишуть ЗМІ, автомобіль Саакашвілі був викрадений організованим злочинним угрупованням злодія в законі на прізвисько Гуга – Сергія Глонті, який на даний момент перебуває в Лук'янівському СІЗО.

За словами журналістів, позашляховик викрали з метою "забезпечити лояльність" грузинського клану в правоохоронних органах України при розгляді апеляції Гугі на засіданні суду 7 липня. За інформацією ЗМІ, якщо суд погодиться з доводами адвокатів, то Гуга не буде екстрадований і його відпустять на свободу, а Land Cruiser буде повернутий Саакашвілі.

Новина про викрадення автомобіля голови Одеської ОДА викликала бурхливе обговорення серед російських інтернет-користувачів.

"Все, Все, що нажито непосильною працею - все це пропало. Три магнітофони, три кінокамери закордонних, три портсигари вітчизняних.. броньований позашляховик, три штуки..." (майже цитата)", "А-А-А!!! Ідіоти! Вони викрали його БЕЗ Саакашвілі! Викрали б з ним всередині, в Грузію, отримали б море грошей!" - коментують росіяни на сайті РІА Новини.

"Так він повинен пишатися: у леніна теж в свій час Роллс царський гнали! Дивись і в історію Мишико увійде по посиланнях "краватка" і "викрадений у столиці незалежності крузак", "Правий сектор - взяв покататися. Мишико - ти патріот чи де ?", - пишуть жителі РФ на сайті Life.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві в ніч на 27 червня викрали автомобіль відомого блогера Карла Волоха.