RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Порошенка назвали свої дані щодо втрат у силах АТО: опубліковано відео

Спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції в результаті бойових дій загинув один український військовий і шість отримали поранення.

Про це він сказав 9 липня на брифінгу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"За минулу добу станом на 00:00 в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, шість отримали поранення", - сказав Лисенко.

Відповідаючи журналістові на питання про нічний обстріл неподалік села Троїцьке з втратами серед бійців АТО, він підтвердив факт обстрілу, але кількості жертв не назвав.

"Сьогодні близько четвертої ранку дійсно біля н. п. Троїцьке стався потужний артилерійський обстріл, є постраждалі українські бійці. Точної кількості ми назвати не можемо, тому що це поки що попередня інформація", - сказав Лисенко.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Юрій Бутусов розповів про те, що в ніч на 9 липня опорний пункт сил АТО в районі села Троїцьке піддався масованому обстрілу артилерії бойовиків, в результаті чого троє українських військових загинули.