RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: журналісти дізналися подробиці про нові втрати сил АТО

Журналісти дізналися подробиці про трьох загиблих за останню добу в зоні АТО українських військовослужбовців.

Про це йдеться у відеосюжеті ТСН.

Як повідомляють ЗМІ, один бієць втратив життя під час обстрілу поблизу Новгородського.У штабі АТО смерть військового підтверджують. Але прізвища загиблого не називають.

Вдень стало відомо про ще двох полеглих воїнів батальйону "Айдар". Сталося це близько 6:00 ранку під час мінування території. Сапери разом з групою прикриття висунулися на передній край і натрапили на міну направленої дії.

Загиблих побратими виносили вже під час обстрілу. Один з хлопців – Ярослав Комарів, боєць з позивним "Комар". Родом з Києва, служив у саперному взводі.

Також в зоне АТО загинув і Юрій Общак – військовий з позивним "Таєць". Такий позивний отримав, бо був чемпіоном світу з тайського боксу. Сам родом із звільненого Сєвєродонецька. Ще влітку 2014 р. добровільно вступив до лав батальйону. Служив у Кримському, Сокільниках, 29-м, знаменитих 31-м і 32-м блокпостах на Бахмутської трасі, в околицях Горлівки і Мар'їнки. Журналісти бачили його тільки на передових позиціях.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Юрій Бутусов розповів про те, що в ніч на 9 липня опорний пункт сил АТО в районі села Троїцьке піддався масованому обстрілу артилерії бойовиків, в результаті чого троє українських військових загинули.