RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Під Києвом п'яний поліцейський влаштував ДТП на викраденому авто: опубліковані фото

П'яний співробітник поліції охорони разом з другом викрали авто з дівчиною, потрапивши в результаті ДТП.

Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

ДТП сталася на дорозі від Зазим'я в бік Броварської траси.

"Пізно ввечері п'яний співробітник поліції охорони зі своїм другом попросили у водія "Славути" з номером АА2139НК, який перебував у своєму авто з дівчиною, підвезти їх до траси. Після недовгої поїздки пасажири почали чіплятися до дівчини. Водій "Славути" зупинився для того, щоб висадити попутників. Пасажири знайшли палиці і почали погрожувати дівчині і водієві. Після чого - вигнали водія і викрали авто разом з дівчиною", - йдеться у повідомленні.

Після цього на одній з ділянок звивистої дороги викрадачі не впоралися з керуванням і злетіли в кювет, а потім у дерево. Один з викрадачів одразу втік, а другого (працівника поліції охорони) і дівчину з різними травмами доставили до лікарні.

Також наводиться інформація про п'яного співробітника поліції охорони: Кочур Олександр Валерійович, прапорщик, молодший інспектор групи затримання, посвідчення №304453.

Як повідомляв "Апостроф", в центрі Харкова 10 липня відбулася ДТП за участю автомобіля патрульної поліції, в результаті якої загинули двоє людей і п'ятеро постраждали.