RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Затримання сина Черновецького: з'явилося скандальне фото

Одне з іспанських видань опублікувало фотографію, на якій сина колишнього мера Києва Степана Черновецького супроводжують в наручниках до автомобіля поліції.

Фотографія опублікована виданням Diari de Girona.

Як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на El Punt Avui, за інформацією слідства, Черновецький-молодший був "мозковим центром" злочинного угруповання. Він жив у будинку в курортному містечку З'являється Агар (Коста-Брава, в районі Жирони), купленому на відмиті кошти.

Поліцейські забрали з будинку Черновецького ящики з документацією та інші об'єкти, які можуть свідчити про відмивання коштів. Найближчим часом син екс-мера Києва постане перед судом, де повинен буде дати пояснення щодо своєї причетності до справи.

Зазначимо, що вчора колишній мер Києва Леонід Черновецький прокоментував інформацію про затримання його сина в Іспанії. За його словами, Степан Черновецький не був затриманий, а перебуває у себе вдома в Барселоні. Також колишній мер Києва додав, що його син на даний момент відповідає на запитання поліції про обставини, пов'язаних з "якоюсь людиною".

Як повідомляв "Апостроф", у Національній поліції України прокоментували затримання сина Леоніда Черновецького.