RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Беспорядки в Торецке: стало известно о новых впечатляющих результатах зачисток

У поліції розповіли про знайдену зброю в результаті триваючих зачисток серед населення міста Торецька в Донецькій області, де нещодавно відбулися нічні заворушення з метою перешкодити переміщенню по місту українських військових.

Фотографії знахідок опубліковані прес-службою Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

"Протитанковий гранатомет, 8 гранат, пластид вагою близько півкілограма і патрони до автомата - вибуховий арсенал закопав на власному подвір'ї місцевий житель, який зараз воює на стороні терористів. Знайшли схрон дільничні інспектори під час обходу будинків і спілкування з жителями смт Північне. Важлива оперативна інформація, отримана поліцейськими, свідчить про те, що довіра до поліції в Торецьку зростає", - інформують в поліції.

"В ході спецзаходів за місцем проживання 42-річного чоловіка правоохоронці знайшли схованку з РПГ-22, 4 зарядами до підствольного гранатомету і 4 бойовими гранатами, близько 500 г вибухової речовини - пластиду та набоями до автомата Калашникова калібру 5,45 мм. Дільничні з'ясували, що власником нелегальної зброї є господар домоволодіння, який входить до складу незаконних збройних формувань з травня 2014 року", - повідомляє прес-служба.

"Диверсійний арсенал в суворій таємниці чоловік заховав на власній земельній ділянці в липні того ж року. Наміри зловмисника, який залишив смертоносні кошти в мирному місті, спрогнозувати неважко - він планував дестабілізувати ситуацію. Проте поліції вдалося запобігти використання предметів масового ураження в злочинних цілях", - додають в ГУ НП.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції вже ділилися не менш вражаючими результатами перших зачисток у Торецьку.