RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося відео пожежі на військовому полігоні під Черніговом

У мережі з'явилося відео з місця пожежі, яка розпочалася 15 липня на Гончарівському військовому полігоні в Чернігівській області і де раніше вже почали вибухати боєприпаси.

Відеозапис опубліковано на каналі "Радіо Свобода" на YouTube.

Відзначається, що, незважаючи на локалізацію пожежі ввечері в п'ятницю, на окремих ділянках продовжувала тліти лісова підстилка. Вогонь спалахнув під час проведення навчальних стрільб і швидко поширився на Чернігівський військовий лісгосп. Площа, охоплена полум'ям, становила 20 гектарів.

Як повідомляє в неділю вранці прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій, станом на 8:00 неділі, 17 липня, на місці пожежі на Гончарівському військовому полігоні в Чернігівській області відкритого вогню немає і спостерігається тління лісової підстилки на невеликій території.

Тління лісової підстилки фіксується на площі 0,05 га.

За інформацією відомства, повідомлення про пожежу, що виникла на Гончарівському військовому полігоні під час проведення навчальних стрільб та що розповсюдилася на Чернігівський військовий лісгосп, надійшла о 14.10 п'ятниці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися фото з місця пожежі на військовому полігоні поблизу селища Гончарівське.