RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилися фото і відео з місця можливого теракту в Казахстані

У Казахстані в місті Алмати біля поліцейської дільниці сталася перестрілка, в результаті якої загинули два співробітники поліції.

Як повідомляє Reuters з посиланням на очевидців, чоловік був озброєний рушницею.

У свою чергу "РИА Новости" з посиланням на джерело в силових структурах пишуть, що загинув як мінімум один поліцейський, ще кілька людей постраждали.

Агенція "Інтерфакс" повідомляє з посиланням на джерело в поліції, що злочинець імовірно є релігійним радикалом. Зазначається, що стрілянина сталася не тільки в районі поліцейської дільниці.

"Він озброєний пересувається вулицями міста і веде перестрілку", - додало джерело.

Також є інформація, що один з вірогідних учасників стрільби наразі затриманий. На місце подій прибув спецназ.

Агенція ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що зараз оточені райони біля будівлі РУВС, а також поруч з будівлею Департаменту комітету національної безпеки. До місця, де була чутна стрілянина, прибула "швидка допомога".

У МВС Казахстану повідомили про початок антитерористичної операції в Алмати. У місті оголосили найвищий "червоний" рівень терористичної загрози.

Місцеве видання NUR.KZ опублікувало фото та відео з місця вбивства поліцейського в Алмати.

Як повідомляв "Апостроф", у червні в Казахстані в ході антитерористичної операції в 400-тисячному індустріальному місті Актобе на північному заході країни силовики затримали групу колишніх високопоставлених чиновників і відставних вищих офіцерів армії і поліції, а також діючих воєначальників в ранзі полковників.