RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Розвідка розкрила підступні плани Путіна щодо миротворців на Донбасі

Українська розвідка заявила, що командування російських окупаційних військ на Донбасі проводить підготовку населення до організованої протидії міжнародній миротворчій місії в разі її введення на схід України.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"На 19 липня ц.р. у м. Луганськ заплановано проведення показового тренування на тему: "Беззбройна протидія вторгненню міжнародної озброєної місії". Планом заходу передбачаються демонстрація різних ситуацій при зіткненні мирного населення з озброєними миротворцями та можливі варіанти їхнього вирішення", - зазначили в розвідці.

"Під керівництвом російських інструкторів мешканці міста відпрацюють: способи блокування і захоплення транспорту; розмежування мирного населення та озброєних груп; визволення парламентарів; роззброєння військовослужбовців миротворчого контингенту тощо", – додали в ГУР МО України.

Також наголошується, що особлива увага буде приділятися фото і відео фальсифікації доказів насильницьких дій співробітників миротворчої місії проти мирного населення і психологічному тиску на миротворців.

За інформацією розвідки, ці навчання будуть використані для демонстрації негативного ставлення населення до розгортання збройної поліцейської місії на території так званої ЛНР.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно українська розвідка повідомила про нові втрати бойовиків на Донбасі.