RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В СБУ розкрили подробиці гучної спецоперації в Києві

У прес-центрі СБУ розкрили подробиці гучної спецоперації у сфері боротьби з наркобізнесом, яка проводилася сьогодні в Києві.

«Співробітники СБ України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції під час спецоперації викрили двох поліцейських, причетних до наркобізнесу з виготовлення та реалізації амфетаміну. У Борисполі правоохоронці вилучили півтора грами наркотику у капрала, який працює у центрі обслуговування підрозділів столичного главку поліції», - говориться в повідомленні СБУ.

«Під час другого етапу операції співробітники спецслужби "вийшли" у столиці на майора – працівника чергової служби одного з райуправлінь Головного управління Нацполіції у Києві. СБ України встановила його причетність до функціонування нарколабораторії з виготовлення амфетаміну в Борисполі. При затриманні майор, перебуваючи у стані афекту, протаранив машину оперативників. Співробітники СБ України продовжують операцію із затримання поліцейського», - додали в спецслужбі.

Фото: СБУ

«В автомобілі, який поліцейський кинув у середмісті Києва, правоохоронці вилучили залишки речовини схожої на амфетамін. Співробітники СБ України продовжують спецоперацію. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України», - пояснили в СБУ.

Як повідомляв «Апостроф», в мережі появились дані про стрільбу під час спецоперації СБУ в Києві.

Нагадаємо, в Горишних Плавнях СБУ затримала групу кілерів, можливо причетних до вбивства кримінального авторитета "Цегли".