RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Харкові сталася ДТП з п'яними поліцейськими: опубліковані фото

У ніч на 24 липня у Харкові троє представників правоохоронних органів, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, потрапили в дорожньо-транспортну пригоду після того, як спробували сховатися від співробітників патрульної поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Харкова на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі, близько 00:30 години від оператора 102 патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer знаходиться у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на вимогу поліцейських зупинитися, водій автомобіля не відреагував, а навпаки почав набирати швидкість.

"Під час спроби втекти від поліції, водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою та деревом на перехресті Бєлгородського шосе та проспекту Ак.Курчатова", - заявили в патрульній поліції.

"Після прибуття на місце події керівного складу УПП м. Харкова було встановлено, що ці громадяни є діючими співробітниками поліції, а саме: водій – співробітник районного відділу поліції, двоє пасажирів - співробітники патрульної поліції. Усіх трьох було госпіталізовано до лікарні, для обстеження", - додали в правоохоронних органах.

Також підкреслюється, що стосовно даного інциденту розпочато службове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", 10 липня в Харкові сталося смертельна ДТП за участю автомобіля патрульної поліції.