RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З'явилися відео з подробицями щодо вибуху на полігоні під Миколаєвом

Стали відомі нові подробиці про вибух під час стрільб на військовому полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області.

Про це заявив офіцер одеського регіонального центру Міноборони України Ярослав Чепурний в коментарі опублікованому на YouTube "112".

"На даний момент рано говорити офіційну причину трагедії, яка сталася сьогодні вранці. Слідча комісія у складі офіцерів Миколаївської військової прокуратури, офіцерів військової служби правопорядку Миколаївського національного відділення працюють на місці події для того, щоб уточнити причину загибелі і поранень військовослужбовців", - заявив Чепурний.

За його словами, вибух не має відношення до проведених зараз в Україні великих військових навчань Sea Breeze-2016 і "Південний Вітер".

"Серед 8 поранених, один важкий. Йому зараз проводиться в Миколаївському військовому госпіталі операція. За його життя борються медики. Що стосується решти, 7 поранених, то у них поранення такого роду, що небезпеки для життя це не представляють. Буде проведено розслідування, яке має відповісти на питання, як так сталося і що зробити так, щоб цього більше не відбувалося", - додав Чепурний.

Як повідомляв "Апостроф", вибух під час навчальних стрільб стався сьогодні близько 11.00 на 235-му загальновійськовому полігоні "Широкий Лан" на Миколаївщині. Під час стрільб розірвався 120-мм міномет, поранивши кількох військових.