RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Депутатське ДТП в Києві: з'явилася трагічна звістка

Водій автомобіля, в який врізався на своїй машині нетверезий депутат Макарівської районної ради столиці Матвій Євсеєнко, помер у лікарні.

Про це повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Зазначається, що водій "Волги" помер в реанімаційному відділенні 17 політравми. Стан його дружини, також постраждала в ДТП, лікарі характеризують як критичний.

Також у повідомленні наголошується, що винуватець цього страшного ДТП перебуває під домашнiм арештом.

У соціальній мережі це сумна звістка викликала бурю обурення.

"Тепер, сподіваюся, всім зрозуміло, чому депутатський корпус так боїться вільного носіння зброї народом України?",

"Який вже на*ер домашній арешт — ублюдка до відповіді!", "А завтра він магічним чином зніме браслет і виявиться в Росії, а післязавтра видасть ордер на його арешт і оголосять у міжнародний розшук. Перший раз, чи що?" "Тепер важливо, щоб у Людей і ЛЮДЕЙ з'явився адресу, де знаходиться цей чоловік під домашнім арештом. Тоді Люди і ЛЮДИ зможуть проконтролювати, щоб винуватець не втік", "В наших реаліях суди Лінча були б дуже до речі", "За п'яне водіння -розстріл на місці, тільки так!", "А може вже просто браслет лежить вдома?", "30 років дати, іншим не повадно буде", "Це повний п***ець", — коментують пост користувачі Facebook.

Нагадаємо, після ДТП в крові Євсеєнко виявили алкоголю в десять разів більше норми.

Як повідомляв "Апостроф", перебувати під домашнім арештом депутат Євсеєнко буде до кінця вересня. Його зобов'язали носити електронний браслет і здати всі документи, що дозволяють виїхати за кордон.