RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі розбурхало затримання в Одесі зухвалих російських бойовиків

В Одесі поліція затримала двох чоловіків, які бешкетували і кричали про те, що воювали за ДНР.

Про це повідомив заступник начальника одеської патрульної поліції Євген Стельмах на своїй сторінці в Facebook.

Він повідав, що під ранок патрульні поліцейські в районі "Аркадії" затримали двох людей, у обох при собі були російські паспорти, а в одного - ще й диплом про вищу освіту, отриманий в так званій "ДНР". Затримані влаштували конфлікт з відпочиваючими, в ході якого кричали про те, що "воювали за ДНР і вбивали і будуть вбивати українців".

Стельмах повідомив, що обох затриманих разом з документами передали в Службу безпеки України (СБУ). Також він показав фото "диплома ДНР".

"Тварюки, паразити, а все тому, що в країні повна безконтрольність", "Це ж треба так спалитися! Невдахи! А поліція наша молодці! Порадували напередодні професійного свята", "Який чудовий покемон", "Колоради спалилися. В раші їх вже посадили б на 20 років за тероризм, пощастило їм, однак, відпустять, демократія", "Яка гарна новина від поліції зранку... Аж заряд бадьорості з'явився і плюс пару відсотків до довіри новій поліції", "Спасибі, Євген Стельмах, за гарну новину! У самого на рахунку троє таких затриманих в різний час і переданих в СБУ", — комментують розповідь Стельмаха інші користувачі Facebook.

Також затримання в Одесі прокоментувала український блогер Олена Монова, її гнівний пост зібрав понад 580 лайків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео з одеською "зіркою сепаратизму" — Олександром Бутуком, який викладає в місцевому політехнічному інституті.

Нещодавно в Одесі невідомі пошкодили машину, за склом якої красувалася "георгіївська стрічка".