RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Мережі розбурхали подробиці бою людей Путіна з нібито українцями в Криму

У мережі повідомили подробиці інциденту в окупованому Криму, в ході якого нібито був убитий співробітник ФСБ.

Про це пише блогер з ніком colonelcassad у своєму блозі на Livejournal.

У своїй розповіді він посилається на нiбито надійне джерело.

Блогер повідомив, що в УФСБ по Криму надійшла інформація про схрон з вибухівкою в районі Армянська, і туди вирушила опергрупа. В зазначеному місці вона виявила два десятки людей, котрі грузили вибухівку, і вони відкрили вогонь по російським силовикам. За словами блогера, в результаті бою, що зав'язався, загинув один співробітник ФСБ, вчора його поховали. Після цього силовики викликали підкріплення — військових.

Як зазначив оповідач, у результаті подальшого бою група українців розкололася, близько півтора десятка людей "відійшли водою". Вони забрали з собою одного загиблого. Блогер стверджує, що через Сиваш у воду заходив БТР, який надавав підтримку групі. Інші люди з угруповання залишилися на території Криму.

Він зазначив, що з "кримської" сторони є ще загиблий і поранений.

За словами блогера, у схроні було близько 500 кілограмів вибухівки, при цьому не тільки тротилу. Він додав, що зараз здійснюється пошук людей з угруповання, котрі залишилися на території Криму.

На думку блогера, цей інцидент "нагадує класику прикордонних провокацій".

Також блогер опублікував орієнтування, розiслане "міністром МВС" окупованого Криму Абісовим. У ньому сказано, що за вчинення тяжкого злочину в м. Армянську розшукується п'ять осіб, одягнених у камуфляжну форму з шевронами з російською символікою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися чутки про те, що на окупованому РФ півострові був убитий співробітник ФСБ.

Читайте також матеріал "Апострофу" про те, як російська армія зіткнулася з дезертирством.