RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Криваві колотнечі на Закарпатті: з'явилися нові подробиці

У Генеральній прокуратурi України (ГПУ) розповіли подробиці кривавої колотнечі між угрупованнями контрабандистів, яка сталася на Закарпатті.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Наголошується, що прокуратура Закарпатської області порушила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Там нагадали, що інцидент стався ввечері 30 серпня на одній із заправок у смт. Солотвино.

У результаті кривавої колотнечі четверо чоловіків з вогнепальними пораненнями були госпіталізовані, при цьому один з них у критичному стані.

У ГПУ зазначили, що справа знаходиться на особистому контролі прокурора області.

Також там повідомили, що з місця події вилучили речовi докази, а саме: 25 гільз, дубину та сокиру. Крім того, до матеріалів справи додали одяг потерпілих, доставлений з лікарні.

У повідомленні сказано, що співробітники правоохоронних органів ввели в дію план "Сирена" і здійснюють першочергові слідчо-оперативні заходи, щоб встановити обставини події та виявити причетних до нього осіб

Як повідомляв "Апостроф", закарпатський губернатор Геннадій Москаль причиною перестрілки в Солотвино назвав конфлікт через контрабанду сигарет.