RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Кам'яний вік: блогер з Донецька розповів про різницю життя в ДНР і ЛНР

Проукраїнський блогер з псевдонімом Станіслав Васін, який живе в окупованому Донецьку, розповів про те, чим відрізняється життя в самопроголошених ДНР і ЛНР.

Про це він написав у своєму блозі на сайті видання "ДТ", описуючи конфлікти між бойовиками, що посилилися останнім часом.

Васін зазначає, що чистки у Донецьку почалися трохи раніше, ніж в Луганську. Він пояснив, що закручувати гайки донецьким "чекістам", вимагаючи від них результат, стали московські куратори. У Луганську "курс молодого чекіста" пішов за прискореною програмою.

У той же час ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко зміг вибудувати у себе жорстку диктатуру, зачистивши опонентів. При цьому блогер звертає увагу, що в Донецьку хоча б влаштовують різні культурні заходи, тоді як Луганськ занурився "у тьму радянських часів".

Як повідомляв "Апостроф", один з російських кураторів бойовиків на окупованому Донбасі Олександр Жучковський прокоментував ситуацію з "державним переворотом" у так званій ЛНР, звинувативши ватажка місцевих бойовиків Ігоря Теслярської у брехні.