RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На кордоні України з Польщею сталася перестрілка: опублікованi фото

На українсько-польському кордоні у Львівській області сталася перестрілка між українськими митниками і групою контрабандистів.

Про це повідомив глава міністерства фінансів України Олександр Данилюк на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що інцидент стався біля пункту пропуску "Шегині" на митному посту Мостиськ. Данилюк порівняв це пригода за сценою з голлівудського екшену.

За словами міністра, злочинці намагалися незаконно провезти через кордон чотири мікроавтобуси з контрабандним товаром. Коли їх спробували затримати, вони викликали підкріплення і влаштували безлади. Данилюк повідомив, що це дозволило одному з водіїв втекти з місця події на своєму автомобілі.

Також він повідомив, що в результаті зіткнення постраждав співробітник Митної сотні, який намагався перепинити проїзд контрабандистам. Його збила машина і він був доставлений в лікарню.

Міністр зазначив, що вдалося затримати три автобуси з контрабандою, правоохоронці оцінюють її вартість і мають намір завести справи проти порушників, а також співробітників митниці, яких пiдозрюють в корупції.

Данилюк опублікував кілька фотографій з місця події.

Фото з Facebook Олександра Данилюка

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fo.danyliuk%2Fposts%2F1737713943215722&width=500" width="500" height="793" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Як повідомляв "Апостроф", у червні українські прикордонники виявили "дипломатичну" контрабанду в Закарпаттi.