RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Перестрілка в Княжичах: з'явилася реакція Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не буде переривати візит до Канади через перестрілку в селищі Княжичі, у результаті якої загинули п'ять співробітників правоохоронних органів.

Про це він сказав у коментарі виданню "Українські новини" у Facebook.

Крім того, міністр зазначив, що переговори, в яких він бере участь у Канаді, узгоджувалися заздалегідь і дуже важливі для України.

У свою чергу "УП" повідомляє, що Аваков у коментарі виданню заявив про свій намір достроково повернутися в Україну у зв'язку з трагедією. Міністр зазначив, що вилетить в Україну 6 грудня після зустрічі з міністром внутрішніх справ Канади Христею Фріленд і міністром громадської безпеки Ральфом Гудейлом. Інші зустрічі будуть перенесені або скасовані. У Київ Аваков прибуде в ніч на 7 грудня.

Раніше з'явилася нова заява нардепа і радника голови МВС Антона Геращенка з приводу перестрілки співробітників правоохоронних органів.

Як повідомляв "Апостроф", у Генеральній прокуратурі України заявили, що в перестрілці між співробітниками різних підрозділів Міністерства внутрішніх справ, яка сталася в селищі Княжичі, першими відкрили вогонь співробітники спецпідрозділу КОРД.