RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Негода в Україні: з'явився прогноз на найближчі дні

В Україні 6-7 січня очікується різке похолодання у зв'язку з вторгненням арктичного повітря.

Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру.

Вночі температура впаде до 13-19° морозу, а в західних, північних і центральних областях місцями до 20-26° морозу. Вдень очікується до 11-17° морозу, в Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській областях вночі та вдень до 7-13° морозу, в Криму та Приазов'ї до 0-6° морозу.

У Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Одеській областях та в Криму очікується часом сніг, в Криму та Приазов'ї з дощем, місцями сильні снігопади, хуртовини.

8-9 січня в Україні збережеться холодна погода, опади і явища на півдні і сході ослабшають і припиняться.

За словами начальника Закарпатського обласного центру з гідрометеорології Василя Манивчука, на Закарпатті сьогодні вночі снігопад продовжиться і припиниться тільки вранці. Потім сильних снігопадів варто чекати в ніч з 8 на 9 січня.

На Різдво в горах нічна температура сягатиме 23° морозу, а на рівнині буде до -19 вночі. Пік морозів очікується на 6-7-8 січня, а з 9-го січня піде потепління на 5-7 градусів.

У Києві 5 січня очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий мокрий сніг і ожеледиця. 6-7 січня в столиці очікується різке зниження температури вночі та вдень до 11-16°морозу (вночі 7 січня по 14-19°С, місцями до 22°С морозу); 7 січня сніг, місцями пориви вітру 15-18м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Як повідомляв "Апостроф", опубліковані фото і відео заторів на трасах в Закарпатській області, де у зв'язку з негодою введено обмеження руху вантажного транспорту.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна", mukachevo.net