RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Український поет розповів про загибель в ДТП свого брата з племінницею: відео

Український поет Артем Полежака розповів про хід розслідування ДТП на Кільцевій дорозі в Харкові, в результаті якої загинув його брат Олександр 1978 року народження і 8-місячна племінниця.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1".

В машині у момент аварії знаходився архітектор Олександр Полежака і його дружина Діана з дочкою Ясею. Дитина загинула на місці аварії. Олександр з Діаною були відправлені в реанімацію. Пізніше чоловік помер від отриманих травм.

В даний час мати загиблої дитини прийшла до тями.

П'яний винуватець ДТП Павло Мороз до аварії здійснив ще два ДТП. Він не визнає своєї провини і веде себе зухвало.

"Нам дають зрозуміти, що у справу краще не втручатися. Нам пояснили, що там дорослі дяді з Києва і вони будуть по максимуму його відмазувати. І він може і сяде, а може і ненадовго, а може і сяде умовно. Коротше нам відомо, що надійшла рознарядка відмазувати його по повному", - сказав Артем Полежака.

Під особистий контроль розслідування аварії взяв начальник Нацполіції України Вадим Троян і голова ГПУ Юрій Луценко.

Нагадаємо, ДТП сталася 27 грудня. Затриманий винуватець аварії 1980-го року народження перебував за кермом автомобіля Toyota Prado в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв "Апостроф", 10 січня в Харкові на мосту на вулиці Дерев'янка зіткнулися автомобілі ЗІЛ, Daewoo Lanos і Honda, в результаті чого загинули дві людини.