RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Трагедія в Княжичах: Москаль розповів свою версію

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль, який раніше тривалий час працював в органах МВС, вважає, що слідчим органам і керівникам операції по затриманню грабіжників у Княжичах просто соромно розповісти правду про ті події.

"Чому злочинцям дали можливість виїхати? Вони поміняли одні машини, інші, а коли їх затримали, то вкрадені гроші кудись зникли. То по дорозі в поліцію вони десь зникли, то ще десь, але чомусь всі мовчать", - сказав Москаль в інтерв'ю "Апострофу".

При цьому він звернув увагу на інший нюанс: "Коли приїхала держохорона, вони ж забрали алкоголь і все, що було в хаті, а коли приїхала поліція, то один з них зробив попереджувальний постріл, щоб попередити своїх".

"У тому, що я кажу 99% правди, може, просто якісь нюанси я упустив. Потім вже почалася безладна боротьба, яка і призвела до жертв. Ну, хто це вам скаже, хто зізнається, що ми дійшли до такого? Гроші втратили, співробітники загинули, грабіжників упустили. Їх вже взяли, коли розгорівся скандал", - говорить Москаль.

При цьому голова Закарпатської ОДА зазначив: "Ніхто не хоче зізнатися, як воно було насправді. Я відразу сказав, що не могла ця стрілянина початися з нічого. Моя думка, що тих, кого затримали, просто прикривали, і ніхто не збирався їх затримувати".

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко раніше заявив, що в Княжичах першим відкрив вогонь співробітник Держохорони.