RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Черкасах депутат влаштував п'яний дебош зі стріляниною і переїхав людину: опубліковано фото, відео

У Черкасах, увечері 11 лютого, місцевий депутат, голова партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко влаштував бійку зі стріляниною і переїхав інваліда.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Валерій Воротник.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику!

Випадок стався біля бару "Чайка". Після відвідування питного закладу, депутат Рибченко вийшов з нього і зустрів на вулиці "афганця", ветерана Олега Остапенка. У повідомленні журналіста сказано, що Остапенко втратив обидві ноги на війні, а нещодавно був ініціатором перевиборів голови обласного об'єднання ветеранів Афганістану.

За словами Воротника, п'яний Рибченко напав на Остапенка, розбив йому обличчя, окуляри і бив його ногами, коли він впав у сніг.

Фото: facebook.com/vvorotnik

Фото: facebook.com/vvorotnik

У ситуацію втрутилися перехожі. У відповідь на це депутат сів у свій автомобіль і спробував поїхати з місця. При цьому він пошкодив сусідню машину, збив двох людей і переїхав Остапенка, який лежав на землі.

Фото: facebook.com/vvorotnik

Також повідомляється, що поки свідки намагалися затримати депутата, лунали звуки пострілів.

Фото: facebook.com/vvorotnik

Посилаючись на власні джерела, журналіст повідомив, що Рибченко вже намагається "зам'яти" справу та "косить під інфаркт".

У поліції підтвердили інформацію про інцидент. Прес-офіцер Управління патрульної поліції в Черкасах Зоя Вовк розповіла, що правоохоронці освідчили водія і виявили у нього в крові 1,14 проміле алкоголю. Також вона повідомила, що депутат намагався зняти номери зі свого автомобіля, але очевидці не дали йому це зробити. При цьому вони пошкодили його авто.

Потерпілий Остапенко з діагнозом черепно-мозкова травма та тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Нагадаємо, перед Новим роком стався конфлікт зі стріляниною між народним депутатом Сергієм Пашинським та В'ячеславом Химикусом. Тоді нардеп поранив у ногу чоловіка, що викликало бурхливі обговорення в мережі.