RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Бої на Донбасі: у штабі АТО розповіли про танкові та артобстріли

За минулу добу 1 березня бойовики і російські військові здійснили 118 обстрілів позицій сил АТО, у тому числі з танків і артилерії.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З танків, мінометів, БМП і гранатометів велися обстріли Авдіївки. З мінометів і гранатометів обстрілювалися Невельське, Луганське, Новоселівка Друга, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам'янка. З протитанкових ракетних комплексів загарбники вели вогонь по Троїцькому.

На Маріупольському напрямку з танка, артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Красногорівку, Широкіно, Водяне, Новотроїцьке, Богданівку, Павлопіль, Чермалик, Талаківку, Лебединське. По Широкіну, Мар'їнці, Новотроїцькому і Водяному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку – з 152-міліметрової артилерії і танків обстріляли Троїцьке, 122-міліметрової – Кримське. З 120 і 82 міліметрових мінометів – Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Горіхово та Троїцьке. По Кримському стріляли БМП.

Були поранені 9 бійців АТО.

Раніше про одного загиблого 1 березня українського військового розповів речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі подробиці біографії 23-річного бійця 54-ї бригади Збройних сил України Сергія Мокренка з позивним "Крук", який загинув під час мінометного обстрілу в районі Светлодарской дуги.