RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

А ось і хімзброя з РФ: соцмережі розбурхало фото з розбомбленої Трампом авіабази

На одній з фотографій з розбомбленої США сирійської авіабази "Шайрат", які опублікувало російське інформагентство, виявили предмети, дуже схожі на радянські контейнери з хімічною зброєю.

"На одному із фото "РИА Новости" з атакованої США авіабази Шайрат видно предмети, схожі на радянські контейнери з хімічною зброєю", - йдеться на сторінці Conflict Intelligence Team в Facebook.

"Та хто б сумнівався, що країна негідників все це смертоносне дермище закачує в нестабільні регіони планети. Русны війна - мати рідна", "Чесно кажучи нудить від підлості і ницості", "Ось так ось, спеціально звалили їх прямо на вулиці, прямо біля укриття, щоб, якщо раптом обстріл, то вже напевно!", "У Асада росія в 2013 відбирала. і була гарантом цієї угоди", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, за указом американського президента Дональда Трампа, по урядових об'єктах в Сирії запущені 50 крилатих ракет Tomahawk. За заявою американської сторони, це стало відповіддю на хімічну атаку на провінцію Ідліб. Президент РФ Володимир Путін, за словами його прес-секретаря, назвав американські удари "агресією проти суверенної держави".

Пізніше стало відомо, що Росія припинила дію угоди про забезпечення безпеки польотів авіації в Сирії.