RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про ще одне викрадення кримського татарина у окупованому Криму

Після обшуку у будинку мешканця кримського села Морське Юсуфа Тороза, його сина Сервера російські силовики утримують на території готелю. Про це повідомила кримськотатарська активістка Ленора Дюльбер, передає "Крим.Реаліі".

"Як виявилося, пізніше він опинився на території приватного готелю" Сурож ", що в центрі міста. Всі ці автобуси, які приїхали в Морське, зараз знаходяться на закритій території. Його утримують там", - розповіла Дюльбер.

За словами активістки, один раз Серверу вдалося додзвониться і "він сказав, що вони чекають слідчого".

У той же час, раніше батько викраденого виявив сина в місцевому відділенні поліції, там повідомили, що взагалі не володіють інформацією про будь-які подібні заходи.

У готелі "Сурож" в коментарі виданню повідомили, що "невідомі люди в формі були у відрядженні і проживали в готелі", проте не змогли відповісти, чи знаходяться вони ще там.

Пізніше стало відомо, що затриманого Сервера Тореза російські силовики переправляють у Краснодарський край сусідньої Росії.

Нагадаємо, сьогодні, 8 травня, співробітники силових структур окупаційної влади Криму викрали сина голови Судакського районного меджлісу Ільвера Аметова. Ввечері цього ж дня викраденого Амета Аметова відпустили, повідомляється також, що його вивозили для надання свідчень