RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережу потрапило відео жорсткого побиття бійців АТО на акції у Дніпрі

Сьогодні, 9 травня, в Дніпрі під час прокремлівської акції "Марш перемоги", організованої народним депутатом від "Опозиційного блоку" Олександром Вілкулом, сталася бійка між хлопцями спортивної статури з оточення політика і ветеранами АТО, згодом до конфлікту приєдналась поліція, яка застосувала спецзасоби. Про це повідомляє "Інформатор".

На підході до монументу Слави дорогу до голови колони підійшли ветерани в АТО на Донбасі, які поставили вимогу прибрати символіку "Опозиційного блоку" і радянську символіку. У результаті почалася бійка з людьми спортивної статури з оточення Вілкула.

Бійка тривала трохи більше трьох хвилин. В ході конфлікту кілька людей постраждали. За інформацією поліції, на місці надали допомогу чотирьом постраждалим, інші звернулися до лікарні. Також постраждали шість поліцейських, двоє з них звернулися за допомогою через розпорошеного невідомого газу. У деяких учасників зіткнення розбиті голови, частина з них затримані.

Нагадаємо, сьогодні, 9 травня, бійки між проросійські і проукраїнські налаштованими громадянами відбулися в Харкові та Запоріжжі.

Більш докладно про те, як пройшли акції 9 травня в Україні читайте в матеріалі "Провокації, бійки і колотнечі: як в Україні проходить День перемоги", опублікованому на "Апострофі".