RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Активісти вирахували "тітушок", які били АТОшників у Дніпрі: опубліковано фото

Опізнано вже шістьох спортсменів-тітушок, які вчора, 9 травня, били ветеранів АТО біля меморіалу Слави в Дніпрі. Про це повідомив активіст Родіон Шовкошитний на своїй сторінці у Facebook.

Він також назвав їхны імена: Ваня Джоболда, Руслан Дудаєв, Володимир Шевченко, Антон Маковецький, Орхан Аскерадзе, Влад Бондарук.

За словами активіста, Джоболда знайшли першим, потім його соратник Дудаєв опублікував у соціальних мережах Селфі, де позначив ще двох учасників нападу в тому ж одязі, що і у день інциденту, пізніше Маковецький зробив репост цієї фотографії на свою сторінку в соцмережах. У самому Дніпрі люди ідентифікували Аскерадзе і Бондарука.

"Усі їхні пихаті посмішки змінилися зараз переляком - Джоболда, Дудаєв, Бондарук повидаляли свої акаунти", - зазначив Шовкошитний.

Він також додав, що деякі учасники нападу на учасників АТО займаються в Дніпропетровському центрі Федерації змішаних єдиноборств України.

Нагадаємо, вчора, 9 травня, учасники проросійської акції на честь Дня Перемоги під захистом поліції побили у Меморія а Слави в Дніпрі ветеранів АТО.