RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Дніпрі після бійок 9 травня припинять фінансування "ветеранських організацій"

Після інциденту 9 травня 2017 року біля меморіалу Слави у Дніпрі, де охорона політиків з "Оппозиційного блоку" і найняті спортсмени ("титушки") за підтримки поліції вчинили побиття учасників АТО, мер міста Борис Філатов заявив про припинення фінансування з міського бюджету будь-яких ветеранських організацій. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх" ветеранських "організацій. Хітрож @ пие бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди", - написав Філатов.

Він також пообіцяв, що на наступній сесії міської ради буде виділено міське фінансування союзу ветеранів АТО.

Він також пообіцяв, що якщо в правоохоронних органах Дніпра, перш за все в управлінні Міністерства внутрішніх справ не буде наведено порядок, то в місті буде створено аналог фрайкору (так на початку ХХ століття в Німеччині називалися напіввійськові патріотичні організації в першу чергу з ветеранів Першої світової війни , які захищали державні інтереси німців, як вони їх бачили, в умовах паралічу центральної влади - Ред.).

Нагадаємо, сьогодні, 10 травня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив глав поліції Дніпропетровської області і Дніпра після інциденту з побиттям силовиками ветеранів АТО.