RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Просимо не жалості, але розуміння: Ярош прокоментував стрілянину свого охоронця в таксиста під Дніпром

Народний депутат і лідер партії "ДІЯ" Дмитро Ярош прокоментував конфлікт у Кам'янському Дніпропетровської області між його охоронцем і таксистом, внаслідок якого водій отримав вогнепальні поранення в ноги.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Ярош зазначив, що охоронець також є його бойовим побратимом і продовжує брати участь у війні на Донбасі.

"Участь у війні – не індульгенція, що звільняє від всіх гріхів. Конкретні інструкції як себе поводити, відзначаючи свій День народження він мав і їх порушив. За що буде нести заслужене покарання. Тиснути на досудове слідство і суд, кричати про "зраду" і "політичні переслідування добровольців" не буду. Від правоохоронців вимагав і вимагаю людського ставлення до всіх, без виключення громадян", - додав Ярош.

Він також попросив людей з розумінням поставитися до цієї ситуації.

"На війні ідентифікація "свій-чужий", поняття "справедливо-несправедливо", "правда-брехня" сильно загострюються. Хлопці тримаються роками, а потім в один момент зриваються і наслідки є поганими. Ми не шукаємо жалості, просто просимо про розуміння", - зазначив Ярош.

Як повідомляв "Апостроф", за словами таксиста, який отримав вогнепальні поранення ніг, стрілок був у стані алкогольного сп'яніння і відкрив вогонь без попередження.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії Тема: Происшествия
Теги: