RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Жорстоке побиття школярки у Чернігові: підозрюють вже п'ятьох фігуранток

П'ятьом учасницям публічного побиття неповнолітніх у Чернігові оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Крім того, в поліції повідомили, що правоохоронцям відомо про трьох фактах, в яких фігурують п'ять дівчат у віці від 14 до 19 років, але розслідування триває в рамках одного кримінального провадження. Зараз всі вони отримали підозру про вчинення кримінального злочину.

"Відео публічного побиття школярок викликало значний резонанс. Зокрема, в присутності своїх знайомих дівчини двічі знущалися над своїми жертвами біля торгового центру" Мега "в Чернігові, а одного разу побили школярку біля під'їзду", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановила особи всіх учасників інциденту. Мова йде не тільки про тих, хто бив дівчину, а й про свідків, які не припинили знущання.

Як зазначили правоохоронці, усі підозрювані у скоєнні злочину досягли віку відповідальності за тяжкі злочини.

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліція розслідує кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб), карається обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі побиття 14-річної школярки Поліни Малоштан правоохоронці оголосили підозру тільки одній учасниці нападу.