RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бойовики з мінометів б'ють по позиціях сил АТО: багато поранених бійців ЗСУ

Проросійські бандформування продовжують обстрілювати позиції українських військових вздовж всієї лінії розведення сторін на Донбасі. За минулу добу бойовики здійснили 47 обстрілів, з яких 10 були з застосуванням заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометами.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО вранці, 19 червня.

На щастя, за добу в силах АТО втрати не зафіксовані. Поранені шість військовослужбовців.

Найбільша кількість обстрілів була на приморському напрямку. Зі 120-мм мінометів бойовики били по українських позиціях в районі Павлополя, Чермалика, Широкіного та Миколаївки. З 82-мм мінометів обстріляли район Водяного, а зі стрілецької зброї – район Талаківки та Лебединського.

На донецькому напрямку найбільша активність бойовиків зафіксована в районі Кам'янки, яку вони обстрілювали з мінометів. Під вогнем з гранатометів і кулеметів виявилися позиції сил АТО в районі Луганського на Світлодарській дузі.

На луганському напрямку бойовики обстріляли з мінометів позиції поблизу Кримського, Троїцького, Новотошківского, Золотого. Зі стрілецької зброї, гранатометів і кулеметів, а також з БМП противник вів вогонь по позиціях біля Катеринівки, Новоолександрівки, Новозвановки, Станиці Луганської та Щастя.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з місця обстрілу житлового кварталу в селищі Бердянське Донецької області.