RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Нам ще в Україні вчитися": блогер розповів, як школярі зганьбили бойовика Захарченка в Донецьку

В окупованому Донецьку більше третини випускників відмовилися прийти на урочисте нагородження, щоб уникнути отримання нагород особисто з рук ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Олександр Чернов.

За його словами, на урочистий захід з підконтрольного терористам Донбасу звозили медалістів з батьками. Однак, незважаючи на організоване завезення людей, близько 100 випускників (більше 30%) проігнорували захід під вигаданими приводами.

"Чимале число мам заздалегідь просили організаторів "не виводити на сцену" їхніх дітей, "не називати ПІБ", були навіть такі, які, дізнавшись, що буде "вручати медалі "особисто Захарченко - "дарували право своїх дітей більш гідним"... Причина масово однакова: "нам ще в Україні, а потім, якщо вийде, і в Європі вступати і вчитися"!" - зазначив Чернов.

Він уточнив, що в результаті Захарченко разом з "міністром освіти" "ДНР"тособисто вручили медалі ледь 15 школярам, а на сцену під озвучені ПІБ на "колективне фото" вийшли до 30.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що створив таємну службу з перевірки всіх структур "республіки".