RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Чиновника Федерації футболу України звинувачують у викраденні людини

Городищенський суд Черкаської області відправив на психіатричну експертизу футбольного агента Федерації футболу України, який раніше викрав людину.

Про це повідомляє iSport.

Так, три місяці тому футбольний функціонер напав на власника "Рено" в Києві на вул. Звіринецькою і, погрожуючи розправою, змусив того сісти в автомобіль і відвезти його в Черкаську область.

Потім зловмисник відпустив заручника, а на його машині добрався до м Городище Черкаської області, де в першому ж ліпшому кафе влаштував погром: наставив рушницю на продавщицю, розбив скло на дверях холодильника, а потім вкрав зі столу попільничку і з нею втік.

У поліцейській дільниці, куди хулігана доставили після затримання, чоловік поводився неадекватно - в протоколах допиту писав нецензурні слова і розповідав про невідомих, які нібито намагалися розправитися з його сім'єю, але він їх убив.

"Підозрюваний офіційно працює в ФФУ, характеризується там з позитивної сторони, володіє офіційно зареєстрованою зброєю та водійськими правами, що свідчить про відсутність психічних розладів. Тому слідчі і звернулися до суду за проведенням стаціонарної експертизи в лікарні ім. Павлова", - йдеться в реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва прийняв рішення про взяття під варту начальника Обухівського райвідділу поліції Дениса Ярославського, який підозрюється в організації викрадення екс-депутата Державної думи РФ, бізнесмена Володимира Крупчака.