RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

З'явилися нові дані про бойовиків ЛНР, захоплених в полон під Жолобком: опубліковані фото

У мережі оприлюднили нові дані про бойовиків так званої ЛНР, яких українські військові захопили в полон під Жолобком в Луганській області.

Про це в своєму Twitter повідомив Necro Mancer.

Так, полонені бойовики служили у військовій розвідці "ЛНР", місце дислокації їх батальйону - Алчевськ.

Відзначається, що дана група терористів перебувала на спостережному пункті, облаштованому на приватній дачі в селі Знам'янка.

"У певний день дану групу повинні були змінити, але не змінили. У село зайшла українська ДРГ, вирахувала СП і приступила до операції по його ліквідації", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, в той момент на місці не було командира групи розвідки "ЛНР", в будинку залишалися чотири людини.

"Постовий прогледів українську ДРГ, і вся група розвідників "ЛНР" без зайвого шуму була пов'язана хто в чому ... Коли затриманих вже відвели на групу прикриття, вискочив командир групи "ЛНР", - додали джерела.

Згідно з повідомленням, зав'язалася перестрілка, в ході якої командира групи "ЛНР" ліквідували.

Серед полонених виявилися житель м. Сєвєродонецьк, 1975 р.н., Андрій Стоянов, житель м.Сєвєродонецьк, 1988 р.н., житель м.Алчевськ, 1996 р.н. житель Алтайського краю, 1995 р.н.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що під час захоплення в полон розвідгрупи бойовиків "ЛНР" під Жолобком її командиру - російському офіцеру Олександру Щербаку - а також його напарнику перерізали горло.