RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Взялися за нове покоління: стало відомо, як бойовики ЛНР ведуть пропаганду в дитячих садах

Блогер і письменниця з Луганської області Олена Степова заявила, що бойовики на окупованих територіях Донбасу взялися за пропаганду в дитячих садках.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

За словами Степової, терористи розуміють, що вже втратили ту молодь, яка пам'ятає Україну.

"Їм є, з чим порівнювати. І зараз ця молодь виїжджає з окупованих територій і відчайдушно зриває "ленерівські прапори ". Тобто на неї терористи намагалися впливати, але все-таки не повністю охопили цим "не забудемо, не пробачимо, помстимося", - зазначила вона.

Блогер додала, що зараз школи на Донбасі переводять в стан військових ліцеїв, де діти у військовій формі приймають присягу захищати Росію і ЛНР. Степова підкреслила, що вкрай важливо, щоб українські ЗМІ, які висвітлюють війну, робили акцент і на моментах такої пропаганди, а не тільки на обстріли.

"Про це також треба говорити. Треба говорити не тільки про обстріл, хоча це теж важливо. Але ще важливіше показувати країні всю війну, без винятку. Немає води? Це війна. Немає світла? Це війна", - сказала вона.

Повну версію інтерв'ю письменниці читайте в матеріалі "Апострофа": "Українці можуть догратися, і Донецька і Луганська області будуть в кожному місті - блогер з Донбасу".