RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Всі нещасні: відомий росіянин розбив міфи пропагандистів Кремля про життя в РФ

Відомий російський журналіст Артемій Троїцький вважає, що на сьогоднішній день більшість росіян нещасні.

Про це він заявив в інтерв'ю "Ехо Москви".

"Росія - країна людей нещасних. Час від часу я читаю якісь звіти соціологічних досліджень, де йдеться про те, що Росія займає якісь провідні місця в світі за індексом щастя. Що люди у нас страшенно щасливі", - сказав він.

Журналіст зазначив, що результати таких досліджень є знущанням над здоровим глуздом, тому що насправді нещасні практично всі.

Троїцький уточнив, що в провінції люди сидять без роботи і живуть впроголодь. У містах - олігархи і чиновники втрачають доходи, падають інвестиції.

"Держбюджет стискається як шагренева шкіра. Красти такої можливості вже немає. Ціни на нафту і газ падають. Тобто всі, хто раніше гріб мільярдами, тепер гребуть якимись нещасними мільйонами", - сказав він.

На думку журналіста, росіяни незадоволені тим, що відбувається в країні і незадоволені знизу доверху і зверху до низу, але не змінюється нічого через апатію населення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий журналіст Євген Кисельов зауважив важливий сигнал Заходу з приводу агресії Росії проти України