RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не беруть на роботу: військові-зрадники в Криму поскаржилися на окупантів

Українські військовослужбовці, які у 2014 році зрадили присязі і підписали контракт зі Збройними силами Російської Федерації, скаржаться, що не можуть офіційно працевлаштуватися в Криму.

Про це повідомляє "Керчь.ФМ".

Так, від військових, які зрадили Україну, в Криму при працевлаштуванні вимагають надати документи військового обліку.

"Ми є відповідно до закону про "приєднання" Криму до Росіїгромадянами Росії. Свою службу за контрактом у збройних силах продовжувати не стали ... У наших воєнниках не стоїть відмітка про те, що ми звільнені зі збройних сил України", - заявив один з військових.

Він уточнив, що на підприємствах від них вимагають позначку про постановку на облік, а військкомат ставити на облік відмовляється.

"Штаб відповів, що видати військовий квиток зможуть тільки після того, як ми звільнимося з попереднього місця служби. Але всі ж розуміють, що в Україні ми злочинці і перша ж спроба перетнути кордон для нас обернеться, як мінімум, в'язницею", - сказав військовий, який зрадив присязі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук розповів, як потрапили в халепу кримські зрадники України.