RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Вінниці зі стріляниною спробували пограбувати ювелірний магазин: з'явилися фото і відео

У Вінниці група озброєних людей вчинила напад на ювелірний магазин по вулиці Магістратська.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, а також показали фото і відео з місця події.

Під час пограбування обличчя чоловіків були приховані медичними масками. Вони зажадали від охоронця лягти на підлогу, але він чинив їм опір. Нападники тут же почали стріляти в чоловіка, він був поранений в живіт і стегно. Також йому нанесли удар молотком по голові.

Після вчинення пограбування грабіжники спробували втекти з місця злочину. Однак завдяки тому, що продавець магазину все ж встигла натиснути на тривожну кнопку, поліцейські оперативно затримали банду.

У машині зловмисників були знайдені золоті речі. Також у затриманих вилучили три пістолети, ніж, рацію й інші докази їх протизаконної діяльності.

Начальник ГУНП Вінницькій області Юрій Педоса розповів, що затримані є вихідцями з інших областей 27, 31 і 35 років. Один з них відбував покарання за скоєння умисного вбивства, а його подільники – за розбій та крадіжки.

Поліція перевірить причетність затриманих до скоєння подібних злочинів у Херсонській, Кіровоградській та Черкаській областях.

Дії затриманих кваліфіковані за ознаками ч. 4 ст. 187 (розбій). Їм загрожує від восьми до п'ятнадцяти років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі скоїли зухвале пограбування зі стріляниною.