RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Рівним прогримів потужний смертельний вибух: перші подробиці і фото

У вівторок, 18 липня, о 22:30 в одному з житлових будинків селища Зарічне на Рівненщині прогримів вибух, у результаті чого загинули три людини.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Рівненській області.

Відзначається, що від вибуху загинули троє чоловіків 49, 45 і 26 років. У результаті вибуху будівля не постраждала, також не було пожежі.

У відомстві уточнили, що на місці події працювали співробітники поліції і рятувальники.

За даними УНІАН, в поліції заявили, що причиною вибуху стало необережне поводження з вибуховим предметом.

Так, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в гості до 49-річного власника будинку прийшов товариш, 45-річний місцевий житель. Обидва сіли вечеряти, коли в будинок прийшов ще один 25-річний знайомий, який проживає неподалік.

Уточнюється, що цей візит незабаром правоохоронцям підтвердила і 18-річна дочка господаря будинку. З її слів, молодий чоловік приніс в будинок предмет, зовні схожий на гранату. Через деякий час дівчина пішла до родичів, а чоловіки залишилися продовжувати застілля. І вже близько 23-ї години в будинку пролунав вибух, в результаті якого всі троє чоловіків загинули на місці трагедії.

За словами експертів, в будинку вибухнула граната РГД-5. Її уламки правоохоронці вилучили і направили на експертизу в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За фактом загибелі трьох осіб поліцейські почали досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в Малинівському районі Одеси вдень, 17 липня, вибух гранати забрав життя 16-річного хлопця.