RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Створення "Малоросії": в Україні назвали нові цілі Кремля на Донбасі

Радник міністра внутрішніх справ України Зоряк Шкіряк розповів, які цілі переслідує президент РФ Володимир Путін на Донбасі.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Кремлівський ряджений клоун Захарченко дуже зручний для Путіна, з огляду на можливість вкидання таких псевдосенсацій. Відбувається відверте технологічне порушення мас-медійного простору", - зазначив Шкіряк.

Він уточнив, що на сьогоднішній день у Кремля є чотири мета. Першою є підвищення ставок, шантаж України і всього цивілізованого світу. Другою - відповідь на майбутнє прийняття українським парламентом нового доленосного законопроекту про відновлення територіальної цілісності - закону про деокупацію Донбасу.

"Третя - це прямий натяк на те, щоб остаточно поховати Мінські угоди, сховавшись за заявами представників так званої російсько-терористичної банди ДНР", - сказав він.

На думку Шкіряка, четвертої метою є спроба стабілізувати і мобілізувати своє електоральне поле напередодні виборів 2018 року шляхом чергової хвилі імперсько-рашистської радикалізації щодо України, США та ЄС.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Кремль зараз переслідує чотири мети на Донбасі - Зорян Шкіряк".