RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Вибух на полігоні у Дніпропетровській області: з'явилися нові відомості про постраждалих

З'явилися додаткові відомості про військовослужбовця, який постраждав у результаті вибуху на 239 загальновійськовому полігоні у Дніпропетровській області.

Радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа повідомила, що військовослужбовець 93-ї бригади, який отримав вкрай важку травму, був евакуйований з полігону бригадою під керівництвом головного хірурга Дніпропетровського військового госпіталю Олега Тимучка в лікарню імені Мечникова.

За життя ще одного захисника цілий день боролися медики військового госпіталю смт. Черкаське. В операції брав участь судинний хірург з міської лікарні. Стан потерпілого залишається вкрай важким.

Губа повідомила, що захисника звуть Юрій і попросила молитися за нього. "У кого 4+ група крові і бажання врятувати нашого земляка, зверніться в банк крові місто Дніпро", - додала вона.

Про стан інших постраждалих не повідомляється.

Нагадаємо, під час проведення змагань на кращий танковий екіпаж стався вибух, в результаті якого були травмовані 8 військовослужбовців.

Як повідомляв "Апостроф", на Чугуївському загальновійськовому полігоні під час занять з бойової підготовки загинули двоє військовослужбовців.