RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Родичі заступника Терещенка скоїли напад на журналістів у Глухові - ЗМІ

Дочка Олександра Вискуба, першого заступника міського голови Глухова Мішеля Терещенка, заблокувала автомобіль знімальної групи "Стоп Корупції".

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка "СтопКору" Наталія Мальцева.

За словами Мальцевої, знімальна група працювала у Глухові, коли їхнє авто заблокувала Іванна Вискуб.

"Нас раптово блокує автомобіль, з нього випадає ось це чудо і починає кричати: "Да ти знаєш, кого ти знімаєш? Ти взагалі знаєш, на кого цей автомобіль зареєстровано?". Пізніше з’ясувалось, що це Іванна Вискуб, дочка першого заступника Терещенка. Рідкісна на всю голову хабалка", - написала журналістка.

Вона також додала, що в авто біля дочки зама Терещенка сиділа її мати, яка не соромилась вживати мат у присутності дочки.

"Вони прогнозовано викликали поліцію. І знову усе та ж установка – ви вороги, ви сепаратисти. При цьому дочка зама мера їздить на авто із московськими номерами і клянеться, що ніколи із Глухова не виїздила", - написала журналістка-антикорупціонерка.

Мальцева припустила, що дочка Вискуба може мати російське громадянство, або ж – порушувати митний кодекс, перебуваючи за кермом автомобіля з іноземними номерами будучи резидентом.

"Мені все одно, але батько буквально нещодавно був керівником Глухівської митниці. Він має знати, що за це може бути конфіскація автомобіля", - додала журналістка.

Як відомо, раніше радник Терещенка Руслан Павленко намагався змусити активістів "Стоп Корупції" прибрати із центру міста намет. У ньому вони розповідали про корупційні схеми у міській раді. Зокрема, йшлося про заступника Терещенка Олександра Вискуба. За даними "СтопКору" його дружина володіє на кордоні магазином dutyfree, де продає контрафактний алкоголь.