RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бойовики ДНР-ЛНР продовжують зривати перемир'я на Донбасі: ЗСУ понесли втрати

Бойовики так званих "ДНР-ЛНР" продовжують обстрілювати позиції українських військових у зоні проведення АТО на Донбасі, тим самим зриваючи режим перемир'я.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Так, за минулу добу військові зафіксували 14 порушень режиму припинення вогню, 11 разів силам АТО доводилося відкривати вогонь у відповідь. В результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, семеро отримали поранення.

Українські військові відзначають, що з вечора 29 липня бойовики пішли на загострення ситуації. Найгарячішою точкою став донецький напрямок.

"З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки бандити тричі били по опорним пунктам сил АТО в районі Авдіївки та Кам'янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски і шахти "Бутівка", - сказано в повідомленні.

На луганському напрямку противник з великокаліберних кулеметів обстрілював позиції в районі Станиці Луганської, а близько опівночі з БМП обстрілювали Новозванівку.

На маріупольському напрямку бойовики обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї опорні пункти українських військових в Богданівці.

Раніше в Міноборони повідомили подробиці бою сил АТО з бойовиками "ЛНР" в районі Бахмутської траси.