RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Херсоном військова машина потрапила в смертельну аварію: опубліковані фото

У вівторок, 1 серпня, недалеко від с. Чулаківка в Херсонській області зіткнулися автомобіль "Ніссан Прімастар" і бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ).

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні до чергової частини Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими... На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група районного відділення поліції і працівники слідчого управління обласного главку поліції", - сказано в повідомленні.

За даними поліції, на 21 км автодороги Гола Пристань - Залізний Порт в БРДМ, яка рухалася на буксирі, сталося пошкодження лівого переднього колеса, і військова техніка виїхала на зустрічну смугу руху, де їхав пасажирський автомобіль "Ніссан Прімастар" з жителями Вінницької області. Сталося зіткнення транспортних засобів - мікроавтобус перекинувся.

У результаті ДТП 66-річний пасажир автомобіля "Ніссан Прімастар" від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 і 1961 р.н.) з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані до Голопристанської районної лікарні.

"Розслідуванням займається військова прокуратура. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх причин і обставин ДТП", - додали в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львівській області недалеко від села Гамаліївка сталася смертельна аварія за участю рейсового автобуса.