RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Волонтер розповів про серйозні конфлікти людей Захарченка з "московськими" на Донбасі

Координатор волонтерської групи "Патріот" Олег Котенко розповів, що між людьми ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка та московськими кураторами на Донбасі серйозний конфлікт.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"На даний період часу бойовики не вирішують абсолютно нічого. Багато з них навіть пропали без вісті і з поля зору. Я не виключаю, що їх просто розстріляли або до в'язниці ..." - сказав Котенко.

За його словами, на Донбасі є сили проДНРівські і промосковські, між якими йде боротьба за владу.

"ПроДНРівські - це ті, які завжди хочуть бути при владі, типу Захарченка. Але без підтримки Москви вони, природно, не можуть, а коли приїжджають чисті росіяни, то говорять, що будуть їх замінювати, ось вони і конфліктують. З проДНРівськими силами і польовими командирами можна було легко розмовляти", - уточнив волонтер.

Котенко підкреслив, що при цьому більшість питань, зокрема, які стосуються військовополонених, вирішується через Москву.

"Що стосується російських спецслужб, ФСБ, то їх цікавлять тільки росіяни ... Їх не цікавлять "ополченці", як вони їх називають, в наших тюрмах абсолютно. Вони їм взагалі не потрібні", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Путіна є список українських військових, і він вирішує, кого звільняти - волонтер".