RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про нічний вибух в житловому будинку під Києвом: опубліковані фото

У ніч на п'ятницю, 11 серпня, в Ірпені Київської області в житловому будинку стався вибух газу, постраждали 4 людини.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

"У місті Ірпінь по вул. Тищенко, 3а, 11 серпня в 02:46 в однокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового шістнадцятиквартирного житлового будинку на два під'їзди стався вибух, попередньо, побутового газу без послідуючого горіння", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в результаті вибуху постраждали чотири людини, з яких двоє людей з опіками різних ступенів важкості госпіталізовано до лікарні.

За даними ДСНС, всі мешканці будинку (27 осіб) були евакуйовані. У квартирі, де стався вибух, вибиті два вікна, зруйновані міжкімнатні двері, пошкоджено дерев'яну підлогу на площі близько 15 м2 і обшивку вхідних дверей чотирьох квартир. Руйнувань несучих конструкцій будинку немає.

Мешканці будинку розповіли, що газом виявилися наповнені підвал і під'їзд. За їхніми словами, багато труб "пропускають" газ. Як зазначає місцеве видання "Зоря Приірпіння", в будинку вже більше двох місяців тривають ремонтні роботи.

У даний час електро- і газопостачання в будинку відключені. Причина вибуху встановлюється.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в російському місті Смоленськ в результаті пожежі на швейній фабриці загинула одна людина.