RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережі підняли на сміх істерику пропагандиста Кремля через будівництво США бази для ВМФ в Україні

В місті Очаків Миколаївської області почалося будівництво Центру морських операцій Першим морським батальйоном мобільного будівництва Корпусу морської піхоти США (Naval Mobile Construction Battalion 1, NMCB).

Про це повідомляється на сайті Корпусу морської піхоти США.

Відзначається, що церемонія закладки першого каменю відбулася ще 25 липня. Зазначений американський батальйон знаходиться в Україні з квітня поточного року.

Центр морських операцій є одним з трьох проектів, які в даний час планується побудувати силами військовослужбовців NMCB 1 в Очакові, і буде служити головним планувальним і оперативним центром під час майбутніх військових навчань, що проводяться Україною.

Цю подію прокоментував російський прокремлівський журналіст Дмитро Коц.

"Чи розумієте ви, що стало з Донбасом і чому це стало можливим в Очакові?", "Кілька десятків нових робочих місць?", "Як це вплинуло б на пересічного жителя Сизрані?", "Була б вода в кранах, електрика в розетках, ЗАЛІЗНИЧНОГО, банківська система, робота для аборигенів і пармезан в магазинах", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", колишній посол США в Україні Джон Гербст розбив аргументи противників надання Україні летального зброї.